21 september 2010

Drömmer

I stället för att gå och lägga mig i vettig tid ( efter som jag är dödligt trött efter helgens röj och att jag jobbade kväll igår och dag idag... ) så sitter jag här framför datorn och kollar på resor till Mallorca i maj.

Jag vill verkligen ta med mig barn och man och åka dit i 1 vecka i maj, inna det blir för varmt och för dyrt. Drömmen är att jag ska träffa min pappa, min farmor och resten av min pappas släkt som jag typ inte känner längre.

Har haft den här drömmen ganska länge, efter som jag inte har haft kontakt med min pappa på säkert 5-6 år ( eller rättare sagt jag vet inte riktigt hur länge sedan det var, bara att det är för länge ).
Men så i söndags så ringde min pappa mig plötsligt, tydligen har han haft fel mobilnr och försökt jätte länge på det nr utan att någon svarat...
Det blev ett rätt nervöst samtal ( för min del i varje fall ) och ganska många frågor ställda, men utan att någon av oss var sur på den andra.
Då berättade jag för honom att jag planerar ( försöker ) för att åka ner med hela min familj till Mallorca och hälsa på, det tyckte han skulle vara jätte roligt.

Jag har lovat att skicka footgrafier på Jonna & Ester till honom, han har tyvärr inte någon mobil som kan ta emot mms, men kort är bättre dom kan man spara på riktigt.
Men jag har mms över lite bilder på tjejerna till min mamma som i sin tur mms över dom till min faster som kan visa pappa...

Kan säga att det var många tårar som rann ner för mina kinder efter, av glädje och för att en vis spänning som jag haft i min kropp i många år plötsligt släppte lite.
Jag ska ringa pappa när jag kommer ner till spanien i oktober, då kan vi prata mer eller mindre gratis.

Så nu drömmer jag om att åka till Mallorca och träffa min pappa och resten av släkten!!

2 kommentarer:

  1. Men lilla gumman!!! ÄNTLIGEN... va härligt för dig att få prata med honom... KRAM

    SvaraRadera
  2. Anna, det var jätte roligt och skönt att han ringde.

    SvaraRadera