19 september 2010

4 åringar, rösta, kalas & valvaka...

Ja precis så har dagen sätt ut!

Blev väckt strax efter 7.30 av små trollen och Jonna som frågade hur gamal hon var nu....
Gissa om glädjen var total när jag svarade 4 år!!

Sen har dagen gått i rasande fart, med massa presenter som dom knappt hunnit reflektera över vad dom fått trots att dom blivit väldigt glada.

Sen var det till att slänga ihop tårtan, duscha och hoja ner som en tok till vallokalen och rösta, bästämde mig ½ tidigt att jag inte ville förtidsrösta för det är så på riktigt att gå och rösta på dagen som det gäller.
Sen skyndade jag mig att handla korvbröd på ica inna jag hojade hemåt igen och åt lunch med trollen.

Sen blev det kalas med farmor & farfar, "farbror J", Elin, Christofer och Danne. Det åts tårta, bullar, kakor och sörplades både saft och kaffe i massor.

Middagen stod Danne för, hårig korv... Låter inte så gott men det var det! Det var inte så läskigt som det lät utan var korv som man sticker spagetti i genom och låter skuda tills pastan är klar.
Trollen åt det med stor aptit!

Nu har alla gått, tjejerna ligger i sängen och sover ( hoppas jag ) och jag sitter och glor på valvakan och ska nog snacka lite chips till det.

Hoppas Sverige har tagit sig i kragen och röstat bort idioterna som har suttit där i 4 år och styrat oss mot skiten... Men tyvärr tror jag inte att det kommer gå vägen utan alliansen kommer plåga skiten ur Sverige ytterligare 4 år tills folket som inte fattat det nu kanske gör det då!!

1 kommentar:

  1. Pussa tjejerna från oss... har stressat som en tok o har helt missat det tidigare idag :-)

    SvaraRadera