29 augusti 2011

Vilken söndag!

Igår blev ungarna bjudna på Nickelodenondagen av min lillebror och hans tjej, dom hade vunnit 4 biljetter tidigare.
Allt skulle börja kl 14 och vi var där på skeppsholmen en stund innan och vi vuxna fick köa en sväng då det bara var unganra som var VIP.

Dom fick varsin påse med massa saker bla tatueringar, t-tröja, kakor, majskrockar och annat roligt. Sen var vi runt på området och kollade runt. Dom blev ansiktsmålad, fick tatueringar, gratis bananer och Lilla J fick autograf av Amy Daimond samt ett kort taget på dom.

Kl 15 började showen och det var galet mycke ungar (och föräldrar för den delen också) solen sken mest men det kom en stur över oss. Det var rätt många artiset som var där och sjöng, alla gjorde 2 låtar var men det blev rätt lång tid att stå och tyvärr ledsnade mina små titt som tätt. Men jag tror dom gillade Sean Banan och Markoolio mest samt några tjejer i super glittriga dressar som dansade och sjöng fint tror dom heter Love Generation (har aldrig hört dom tidigare).

Det galnaste var nog present regnen som kom lite då och då, när det slängdes ut saker från scenen, alla ungar blev typ galna och det blev nästan kaos. Sakerna som slängdes ut var olika kakor, Dora dockor, tröjor och annat krimskrams.

När showen var skut (1½ senare) var vi vuxna nog tröttare än barnen som hade ätit kakor och godis i ett... Så det var bara att ta sig hem och det tog sin lilla stund.

Lilla E somnade på 3 röda när hon väl var i säng, hann inte änns släcka i taket utan höll på borsta Lilla J tänder.

Nöjda var dom ivarje fall samt att dom var så glada att träffa min lille bror oh hans tjej + dotter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar