23 augusti 2011

Vad är det med denna feber?

Det började med att ag fick feber i torsdags, så botades med en god nattsömn och 2 alvedon. I lördags fick Lilla J feber ochhade det tom natten till måndag sen dess lika pigg och kry som vanligt.
Nu i kväll (för ca 20 min sedan) kom Lilla E upp och såg helt vinglig ut och rödbrusig (nä hon är inte full) och då slog tanken mig att kolla tempen... 40,1!
Lilla grisen har ont i huvudet och är varm som en kamin... Fick muta henne med en klubba (imorgon) så hon skulle låta mig ge henne en sup. alvedon.

Imorgon skulle var det planerat till en kompis som dom inte träffat på hela sommaren samt att hon har slutat på dagis men det går ju inte nu. Så jävla typiskt samt att Lilla E började gråta efter som hon var så nöjd att dom skulle till en kompis. J ska ringa i morgon och se om dom inte kan komma en anna dag nästa vecka, vill att tjejerna ska vara frika efter som kompisen har en lilla syster på 1 mån...

Får se hur se hur mycke jobb det blir resten av v ska redan vaba på fre för då ska jag med Lilla J till doktorn och kolla hennes mage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar