30 maj 2011

Åter till allt

Så var det åter igen vardag, inget ont i det med det är ju skönast att vara ledig... I och för sig är jag komp ledig idag ;)

Vi åt familjefrukost här hemma i morse, J åkte strax efter 07 och hämtade hem Lilla J från farmor och farfar. Det blev ett kärt återseende mellan barnen. Lilla J tyckte vi var bruna och fina och berättade att hon hade saknat oss. Lilla E vissade upp nya väskan dom fick ( den andra gick sönder på flyget ner till Spanien... ) och lite andra roliga saker, hon ville att Lilla J skulle få alla sina prez på en gång ( ja säg barn... ).

Gick och lämnade dom senare och gick hem igen och sörplade lite kaffe och softade, sen var det till att slänga sig ut i skogen och springa lite. Har ju inte sprungit på 1½ v så det var väldigt skönt och samtidigt ganska tungt. Fick bli 6,4 km orkade inte mer för det var rätt varmt där ute... I den tunga jävliga backen som är i slutet på spåret låg solen på som bara den och det är helt vindstilla där.
Men så skönt efter, har faktiskt längtat efter att få springa nu när jag var borta, skogen är så underbar här i Sverige.

Nu sitter jag här i soffan och pöser och dricker ännu mer kaffe och njuter av att vara hemma igen. Snart ska vi hämta ungarna och vi ska alla äta en god middag och bara mysa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar