24 juli 2011

Lite ros och ris

Jag vill ge liten Ros till:

Specsavers, som ger oss nya brillor till Lilla J. Hennes gick sönder i Spanien och tydligen finns inga reservdelar kvar till dom och vi var smarta ( för en gångs skull!! ) att köpa till en förskring, så det var bara till att välja nya. Hon valde ett par svarta plastbågar, ska bli oligt att se henne i dom, för hon såg lite annorlunda ut i dom.

Ryanair, som för en gångs skulle struntade i att ta betalt för övervikt på babaget. Hade 16,5 kg och hade bara betalt för 15 kg.... 1 kg övervikt kostar 20 euros! Så för mig hade det gått på 40 euros då dom rundar av uppåt.

Spanien: som gav oss 12 dagar med total sol och värme ( bara 1 dag med moln ), god mat och mycke glädje. Vi har badat alla dagar utom 2 ( en dag med moln och sista dagen som vi åkte hem ). Vi har bott bra, särskillt i sista lägenheten som var super fin och hade både pol och takterass.

Flygbussen i Spanien: riktigt billigt, kostade bara 6,95 euros per person ( barn från 4 år och uppåt betalr fullt). Det har tidigare inte gått någon flyggbuss till Torrevieja från Alicantes flygplats, men nu ÄNTLIGEN har det börjat.
Den tar a 45-50 min och går varannan timme och det känns så lyxigt att kunna ta den och slippa ta en dyr taxi eller be någon hämta en.

Ris vill jag ge till:

Mas amigos: Som inte alls kan ge den servicen dom lovar och man betalar för.... Har dom mycket att göra är inte mitt problem, jag betlar och då får dom ge den servicen dom utlovar!
Hade riktiga problem med att både få lämna igen nycklar och få "mina". Deras städerskor ( som ska städa ut lägenheterna efter hyresgästerna ) är dryga, otrevliga och pratar inte riktigt sanning!!

Ryan air : som byter gate efter avgångstiden.... Då man har stått i kö i ca 40 min och flyget skulle ha gått för 15 min se då byter dom gate till andra änden av flygplatsen. Då kan ni tänka er hur alla svenska blir.... Det blev total kaos och alla springer som galningar. Jag hade betalt för att få priotiterad påstigning och vi stod i en jävla kö för det... allså inte riktigt värt att ta det!
Tydligen skulle man få gå förre om man hade barn med sig men jag var inte helt säker på det och ville då inte gå ur kön för att kolla och sedan bli av med min plats.
Men jag vet, man får vad man betalar för... Inget! Dock betalade jag över 8000 kr för mig och kisz ;)

Min ½ döva granne: Alla han lyssnar på måste vara skit högt ( till saken hör att det är väggar här tunna som papper ). Hanns ursäkt är att han älskar musik.... Men kom igen TV är på så jävla hög volym ibland att jag hör den bättre än min egna. Han är typ 40 år eller lite mer så man kan inte ursäkta honom med att vara särskillt gammal...

2 kommentarer:

  1. Fasiken vad du skriver bra, alltid lika kul att läsa din blogg. Hoppas du och lilla J haft det skönt i skogen och att fästingarna låter er vara i fred!! Massor av kramar till er alla:)

    SvaraRadera
  2. Tack, det värmer att se att någon gillar det man skriver!
    Vi hade det toppen i skogen, tappade dock bort tiden och vi glömde lunchen som fick ätas kl 15, haha. Hon trivs nog lika mycket som jag där.

    SvaraRadera