23 juli 2011

Åter i Svedala

Nu så är man hemma igen efter en toppen semester med massa sol och värme i drygt 2 v. Vi hade bara molnigt i 1 dag och då passade vi på att prominixa in till city och titta på den nya kyrkan ( som tyvärr var stäng ) och hittade en bar som hade en riktig lekhörna för barnen ( kostade bara 1 euros per barn och då fick dom leka hur länge dom ville ).

Sista dagarna har vi mer eller mindre bott i polen vid lägenheten vi bodde sista tiden. Det blev först 3 timmat på förmiddagen och sen några efter siestan. På kvällen har vi varit ute och promenerat eller lagat god mat.

Har hunnit äta paella 2 gånger och båda gångerna har det smakat ljuvligt. Maten har varit helt fantastikt, maten i affären är billigare för att inte nämna vinet eller ölen, skit billigt!

Havet har varit så skönt att kunna hänga vid, inte för att jg badar jätte mycket mest doppar jag mig mest för att kyla ner mig, särskillt huvudet som blir skit varmt i solen ( är man svartskalle så är man.... ).
Det har varit super varmt alla dagar, i polen tex var det 30 grader och då var det svallknande... Havet lika så. Tyvärr så fick en gamal man en hjärtinfarkt på stranden, han var väldigt gamal och det var så varmt den dagen.

Trist att komma hem till en klassisk svensk sommar, + 20 och lite regn! Men det är skönt att vara hemma men jaghade gått kunnat stanna 1 vecka till i våran lägenhet vi hade på Calle Galeon nr 12!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar