30 oktober 2011

34 jordsnurr

Idag fyller jag 34 år, fattar inte vart åren tar vägen. Nästa år blir jag 35 och då är det halvtid till 70 bast...

Sedan jag fick egna barn så har jag mer eller mindre tappat koll på min egen ålder. Inte så att jag tror att jag är super ung utan man glömer lätt bort sig själv.

Är fortfarande sjuk, halsen känns så där men efter att jag tog 2 alvedon och 1 dexofen så gör det inte skit ont att svälja och febern har nu gått ner till 37,4.

Fick jätte fina prez av min lilla familj så som blomma, presentkort på nagelstudio och att få gå ut och äta middag med min sambo och ha barnvakt. Sen ska jag inte glömma alla fina teckningar jag fått av både J och E.
Lilla J hade ritat ett presentkort till middagen med bla ko, fisk, lamm pommes och lite annat som tillhör mat samt att hon hade skrivit vad allt var.
Jag fick även sång på sängen vilket man inte är bortkämd med!

Nu är sambon och Lilla J och hämtar tårta som vi ska äta i em. Så idag hoppar jag över mitt löfte om att inte äta sötsaker, för jag vill verkligen äta denna tårta. Har klarat 4 v + 2 dagar ( förutan den dagen för 2v då jag råkade äta en nöt med choklad på ). Men godis vill jag inte äta, klarr mig bra utan det just nu...

Nu ska jag fortsätta njuta av min dag!

1 kommentar:

  1. Du är verkligen värd att njuta idag och alla andra dagar oxå!!! Så ha nu en riktigt fin dag med din lilla familj och krya på dig.
    Kram, puss och kläm!!

    SvaraRadera