21 november 2010

Lördag på stan

Så var det den gemensama lediga helgen här igen ( så mycket mysigare det är att vara ledig alla i familjen samtidigt ).

Jag och Lilla E var på gympan tillsammans, J stannade hemma med pappa då hon inte tycker det är så roligt där... Sen drog vi alla tillsammans in till stan för lördagslunch på MAX.
Sen började glasögon letandet... Inte altför lätt samt att vi får nog inse att glasögon till barn blir inte en billig historia, det kommer att gå på ca 4000 kr om jag fattar rätt!!
Kul om dom går sönder, ska man då åter igen punga ut med 4000 kr??
Barn är ju inte dom som är försiktigast med sina eller andras saker....

Efter det drog vi till Kulturhuset som firade 50 år ( stämmer det ?? ) och där var det värsta röjet för alla barn ( och vuxna ) skulle bara dit en sväng men det tog 2 timmar.... Det blev lite fotografering, fika rotande i Pops second hand försäljning. rullstols åkning och brandbils tittande ( inuti ) så nu vet tjejerna att dom ska ringa 112 om det brinner samt att man alltid ska släcka ljusen!!

Sen dlev det en promenix till gamla stan som dess värre slutade i att lilla E krocknade helt och fick super ont i huvudet och orkade inget mer utan blev buren hem av pappa.... Hon gick och la sig 17.00 och vaknade en liten stund och spydde ner sängen och somnade om.
Vi andra såg Så mycket bättre ( som inte var särskillt bra denna gång ) och tog det lugnt.

I morse vaknade lilla E 07.00 pigg och glad igen utan mag eller huvudvärk... Och är som vanligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar