5 september 2011

Utvilad

Så hände något som int har hänt på så länge... Jag vaknar utvilad! Somnade i och för sig kl 21 igår och sov till 06 så det är ju 9 timmars sömn.
Snacka om tantvarning att somna kl 21 men jag var verkligen helt jävla slut i kropp och huvud. Så det var riktigt skönt att unna sig att somna så tidigt.
Bästa sättet att börja en ny vecka med att känna sig pigg och rätt glad, händer inte varje dag...

Morgonen med kidzen flött på rätt smärtfri, tog med soys mjölk och mjölkfritt smör till Lilla J att ha idag på dagis då jag kände mig osäker på om dom skulle ha det till henne idag. Tydligen finns det 2 barn på Lilla E´s avd som har samma kost så det finns men det hade dom inge koll på i fredags.

Lilla E ville absolut inte ta på sig sina skor när vi skulle gå ner till dagis så då sa jag ok, gå utan... Trodde inte hon skulle göra det men det gjorde hon så glatt... JÄVLA SKIT for det igenom mitt huvud, men jag sa bara lungt hoppas du inte kliver i kiss på stigen... Nä sa hon bara.
Var då tvungen att konta med att att jag tyckte det var en dumhet att gå i strumporna... Ok då satt hon sig ner och tog på sig skorna, men då hade vi ju gått ½ vägen redan.
Jag som trodde hon skulle ta på sig dom utanför porten. Hoppas hon inte får försig samma sak imorgon!!
Hon är helt klart envisare än vad jag är....

Blev det någon löparrunda idag? Nä tyvärr, kände inte allt någon pepp att springa ville bara hem och äta frukost och njuta av tystnaden här hemma.
Kanske går jag upp tidigre i morgon och tar en promenad??
Tror inte det men man vet ju aldrig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar