26 september 2011

OMG!!

Herre gud va ag var trött igår kväll efter tjejernas kalas. Helt jävla slut kan man säga... inte lätt att ha kalas för 17 ungar!

När vi bjöd deras kompisar trodde vi aldrig att alla skulle kunna komma och då blev det så att vi bjöd ävens kidzens kusiner. Det skulle vara 15 st barn men så tillkom 2 5 min innan kalaset började...

Själva kalaset skulle hålla på i 2 timmar men allt som skulle fixas innan tog ett gäng timmar och efter städade vi i 2 timmar efter. Så egentligen gick hela dagen åt till ett jävla kalas.

Själva kalaset va stundvis som Hela havet stormar, inte lätt att styra upp så många barn. Det var väl lungt under tiden dom fikade och under fiskdammen. Som tur var ville dom ut ocj leka på gården och det fick dom göra, inte för att vi planerade så utan för att det gick... Discot blev en flopp, hälften ville inte dans och dm andra försökte.

Tårtorna var nog uppskattade, gjorde en Star Wars tårta och en Hello Kitty tårta men mad samma fyllning. Hann inte tyvätt fota dom då tiden bara rasade förbi.

Så skönt att det är över, det var vårt första riktiga kalas och det var tur att vi fick hjälp av en mamma (utan henne hade jag nog fått stå i köket dom där timmarna) och det var skönt att det var en del mammor kvar.

Det är mycket man kunde ha gjort annorlunda som man kommer på nu men gjort är gjort och det är nu mer eller mindre 1 år till nästa gång. Och då för det bli max 10 ungar, mer orkar man nog inte!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar